Sportvasten & Paleo lifestyle

Start Shaping Your New Life Today

Voor wie is sportvasten?

Benieuwd of sportvasten bij jou past? Check het snel

Tarieven sportvasten

Ontdek hier de prijzen van sportvasten

 

Paleo lifestyle

Alles over voeding en bewegen

 

Een blijvend fitter, slanker en vitaler lichaam in slecht

10 dagen!

Sportvasten is een unieke krachtige methode gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling. Het zorgt voor een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding. Deze omschakeling wordt bereikt met het toepassen van een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten. Het lichaam wordt hierdoor zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet weet te halen en minder uit suiker. Sportvasten zorgt voor afname van overtollig vetweefsel en vermindert de behoefte aan suiker. Je lichaam kan meer energie produceren, waardoor bijvoorbeeld vitaliteit, concentratievermogen en sportprestaties verbeteren.Na een sportvastenkuur van slechts 10 dagen ervaren vrouwen gemiddeld een duurzaam gewichtsverlies van 2-4 kg en een afname van de buikomtrek van 2-4 cm! Bij mannen is dit gewichtsverlies gemiddeld 3-6 kg en vermindert de buikomtrek gemiddeld 3-6 cm. De resultaten kunnen per persoon verschillen en hangen onder meer af van het uitgangsgewicht.

.

Hoe werkt het?

Slechts 30 minuten per dag

Sportvasten is geen dieet maar een sportieve trainingsmethode. Het gaat niet om heel veel sporten of heel lang. Slechts 30-45 minuten per dag is genoeg. De vastenkuur en de sup- plementen doen de rest. Sportvasten staat voor een unieke kuur die in slechts 10 dagen de stofwisseling zodanig beïnvloedt, dat jij je blijvend fitter, slanker en vitaler voelt. Belangrijk is dat de sportvastenkuur op maat wordt afgestemd . Professionele begeleiding is daarbij erg belangrijk. Pim van Beek, gediplomeerd sportvastencoach, is hierin gespecialiseerd en zorgt voor een verantwoorde en uitgebalanceerde sportvastenkuur. Door deze persoonlijke begeleiding is men er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en het maximale resultaat wordt bereikt.Na de kuur van 10 dagen is het eenvoudig om de resultaten vast te houden. Gewoon lekker door blijven sporten, terwijl de behoefte aan koolhydraten, oftewel suikers, meestal sterk verminderd is.

Is sportvasten ook wat voor mij?

Wil je weten of je ook de sportvastentraining kunt doen, doe dan de geschiktheidstest. Uiteraard is de belastbaarheid van het lichaam ( lees trainingsinspanning tot nu) van belang voor het gewenste resultaat. Hoe groter de “motor” hoe beter de verbranding. Om je voor te bereiden op de 10-daagse sportvastentraining kan ik je adviseren en begeleiden in een prepare for the switch trainingsprogramma naar een bewust gezonde leefstijl.

Tarieven Sportvasten

2-gather helpt je bij de begeleiding naar een gezonde leefstijl , op lange termijn. Dat is een investering, in tijd en geld maar je gaat op weg naar een verantwoorde leefstijl die goed is vol te houden in je dagelijks leven, waar genieten belangrijk is. De sportvastentraining kent drie fases:

Prepare for the switch fase

1-3 maanden

afhankelijk van de fysieke ontwikkeling & mogelijkheden

i

Make the switch fase

10-14 dagen intensief. 

3 dagen afbouwen, 3 dagen vasten, 4 dagen opbouwen

Keep the switch fase

Hoe behoud je je bereikte  resutaten? wat wordt je voeding-en beweegmantra? lees verder bij Paleo lifestyle

Starttarief

Het starttarief voor de 10-daagse training (De Make the switch fase) is 275 euro inclusief alle benodigde supplementen, de vereiste beginmetingen, de gewenste eindmetingen en online coaching. Afhankelijk van de intensiteit van begeleiding zal er een meerprijs gerekend worden. Maak daarover afspraken met de coach.

€275

More Details

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Paleo Leefstijl: Over voeding en bewegen

Het paleo dieet gaat terug naar de tijd van onze paleo voorouders, en de gedachte dat deze mensen waarschijnlijk helemaal nog niet zo gek waren. Zij wisten dat hun lichaam het beste functioneerde als ze voedsel aten dat niet bewerkt was.
Ons lichaam is ingesteld op natuurlijk voedsel en niet op allerlei bewerkingen daarvan die je vaak terugvindt in pakjes, kant en klare sauzen en alles wat je “gemakkelijk” wordt aangeboden. (en dat is tegenwoordig meer dan 70% van het aanbod in een gemiddelde supermarkt!) 
De populariteit van het Paleo-dieet komt omdat mensen zich gaan realiseren dat als je je “boerenverstand” gebruikt je zelf ook wel kunt nagaan hoe we met zijn allen in dit obesitas / overgewichts-tijdperk terecht zijn gekomen. En dat wanneer we weer back naar onze “roots” gaan en de paleo leefstijl in de praktijk gaan volgen dat we zien – dat het echt werkt!

Bij een gezonde voedingsstijl hoort natuurlijk een verantwoorde beweegstijl. Daarover kunnen we je uiteraard adviseren. Een sport die qua vorm momenteel het best past bij deze vorm van leven is Crossfit. Zoek naar een sportschool of box in jouw buurt en vraag eens een proefles aan. Wil je dat we je helpen? geen probleem en we hebben veel betrouwbare contacten in de sportwereld.

 

 

Heb je vragen?