2-Gather

Performancetraining & Coaching

Hallo, mijn naam is Pim! Mijn persoonlijke missie is het gidsen van mensen en organisaties naar meer werk en levensgeluk en daarmee resultaat. Ik richt mij op persoonlijk leiderschap. En dat betekent simpelweg op ieder mens dat leiderschap over zijn/haar leven wil nemen (en daarmee wellicht anderen inspireert!)

Visie

Iedereen wordt voortdurend gevraagd om performance te leveren; of dat nu op het werk is of in privé; je weet dat dat energie kost ( soms zelfs meer dan het oplevert) maar wilt ook blijven functioneren en zelfs participeren. Je levert -zeker nu remote werken een vlucht heeft genomen- een waardevolle bijdrage aan de bedrijfs-doelstellingen; je beweegt, je sport, je let op je voeding en neemt (heel) soms even een momentje voor jezelf. Gewoon om te herstellen of om nieuwe doelen te definiëren en je pad te bepalen. Dat blijkt voor velen van ons lastig te zijn. Omdat we willen voldoen aan sociale of performance druk of omdat we nog onvoldoende kennis hebben van wat ons écht verder helpt. 2-Gather ondersteunt je en daagt je uit om steeds je doelen te behalen maar wel met oog voor de balans, voor een verstandige energieverdeling en met plezier in datgene wat je doet. Kortom bij 2-Gather maken we je een completer mens ; sterk, weerbaar en (pro)actief.

Mijn waarden en overtuigingen

Vertrouwen

Mijn basiswaarde is vertrouwen. Vertrouwen in dat ik het goede doe vanuit mijn pure intentie. Vertrouwen dat nodig is om met de ander, met jou te kunnen verbnden. Vertrouwen dat vanuit de verbinding tot een nieuw perspectief of resultaat kan leiden. 

Verbinding

Ik geloof dat wij als mensen kunnen groeien vanuit verbinding. Wij hebben geleerd te verbinden mer de ander maar hoe verbind je ook al weer met jezelf? Vanuit wederzijds vertrouwen verdiepen we de beide dimensies en zoeken naar een vertouwd (nieuw) startpunt.

Plezier en passie

Als je doet wat je leuk vindt; als je doet war je goed in bent…what else is there in life?  Passie is die twinkeling in je ogen , dat vleugje kippevel als iets gemakkelijk gaat, de flow die je ervaart als dingen moeiteloos gaan. Jij bepaalt waarin je plezier hebt of wilt hebben en juist dát maakt jouw aangenamer en succesvoller . Zo werkt(e) het voor mij en zo werkt het ook voor jou.

Werkwijze

2-Gather kiest altijd voor een persoonlijke benadering waarbij ik met jou je verlangens of behoeftes helder definiëer.

Na een intakegesprek volgt een voorstel op basis waarvan we gezamenlijk in actie komen. 2-Gather maakt geen gebruik van een eigen kantoorlocatie en onduidelijke overheadkosten; hierdoor kan 2-Gather steeds concurrerende tarieven bieden gekoppeld aan hoge kwaliteitsnormen. De geringe omvang van de 2-Gather organisatie maakt dat de wendbaarheid groot is. Met behulp van betrouwbare businesspartners kan de uitvoering van de opdracht steeds tot een aangename verrassing leiden en daardoor het resultaat vergroten.

Wie zijn wij?

Vanuit 2-Gather begeleidt Pim teams en organisaties naar optimale bedrijfsperformance en individuen naar een bewust gezond en fit en succesvol leven. Pim is naast coach voor persoonlijke ontwikkeling en change & leadership facilitator ook gecertificeerd Barrett Values coach, Integraal personal coach , EQI coach, Profile Dynamics Consultant,  Sportvastentrainer, Paleo sport(voedings) coach, Balancerunningtrainer. Daarnaast heeft hij vele jaren ervaring in (leidinggeven aan) commerciële business. Hij is actief sporter en buitenmens maar ook rust in de dagelijkse branding.

Hij organiseert en begeleidt teamsessies op het gebied van duurzaam optimaal presteren en kan daarnaast ingezet worden als facilitator en spreker bij events. Hij coacht op soms verrassende en no-nonsense wijze zijn klanten naar een niveau van bewustwording van waaruit zij werkelijk tot handelen of veranderen overgaan. Niet zelden worden daarbij beweeg-en sportactiviteiten gebruikt. 2-Gather is de vorm waar Pim voor gekozen heeft om zijn talenten met zijn klanten te delen. Hij heeft een uitgebreid netwerk aan businesspartners zodat iedere opdracht aangegaan wordt als een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Pim is een optimistische en vitale vent die zijn hulpvaardigheid en verbindend vermogen koppelt aan een no-nonsense benadering.

Het volbrengen van welke activiteit ook, begint bij het maken van een plan. Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.