Personal coaching

Bij 2 gather kun je terecht voor persoonlijke coaching om te werken aan de dilemma’s die jou afhouden van het maken van keuzes of je focus vertroebelen. Het is bewezen dat het gebrek aan focus het meest en direct  invloed heeft op je leven en welzijn.

Soms worden klanten verwezen door de werkgever maar evenzo vaak komen coachingsklanten uit eigen beweging bij 2-Gather om daar in een veilige, warme context aan de slag te gaan met een coachvraag.

De Profile Dynamics® Persoonlijke analyse is een krachtig instrument dat laat zien welke waarden mensen hanteren en wat hun voorkeur heeft op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken, samenwerking, verandering en leiderschap, en waarmee ze minder affiniteit hebben. De objectieve en neutrale testuitslag maakt dit inzichtelijk en bespreekbaar en helpt om persoonlijke wensen van medewerkers af te stemmen op de mogelijkheden en behoeften van de organisatie.

Maar ook een waardendialoog maakt duidelijk vanuit welke bewuste of onbewuste waarden jij je leven leeft en je handelen vormgeeft. Niet om over te oordelen maar om bewust over te worden. Die bewustwording geeft heldere antwoorden over je “road ahead” !  Voor de waardenassessments maken we gebruik van het gedachtengoed van Richard Barrett, values in organizations.