Voor particulieren

Personal Coaching

Samen gaan we aan de slag om de beste versie van jezelf te worden.

Boks-coaching

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ervaar het tijdens boks-coaching

Werken is meer dan alleen maar geld verdienen. Werken kan een doel geven en een bron zijn van energie en voldoening. Zeker nu we met zijn allen langer moeten doorwerken  en zelfs remote werken een nieuwe dimensie is geworden, is het belangrijker dan ooit om plezier te halen uit je werk. Bovendien leveren passie en enthousiasme persoonlijk voordeel op. Als bevlogen mens toon je jezelf vriendelijker, zorg je voor betere resultaten, ben je meer trouw aan jezelf en maak je minder ongelukken of fouten. Je eigenwaarde is de belangrijkste waarde waaraan je wilt werken. Vitale mensen kunnen meer aan, ervaren minder negatieve stress, zijn beter gemotiveerd en beschikken over een sterker immuunsysteem. Voer je energieniveau op want energie is de essentie van je leven.

 De manier waarop organisaties opereren verandert snel: 24/7, digitalisering, globalisering remote werken als gevolg van covid19 en nieuwe concurrenten die dwingen tot transformatie in denken en doen van organisaties en professionals. Wendbaarheid, ook wel agility genoemd, is daarbij de crux. Om wendbaar en alert te zijn, implementeren veel organisaties agile en lean werken. Zelfsturende teams, coachende managers, wekelijkse scrummeetings, etc. gaan zorgen voor de gewenste omslag in werken en samenwerken. Managers werken minder top-down en meer faciliterend, professionals stellen zich minder afhankelijk op en pakken de eigen regie. Maar is dat ook echt zo?? We leggen het fundament voor lef, creativiteit en ondernemerschap bij managers en professionals. We maken mensen bewust van hun talent en potentieel en wat zij daar zelf mee willen, dat is de basis voor een bewuste organisatie.

Waarom doen mensen zoals ze doen? Wat drijft hen? Als we die vraag kunnen beantwoorden hebben we een belangrijke sleutel in handen om mensen te motiveren, ze meer voldoening te geven in hun werk, de sfeer te verbeteren en hun betekenis voor de organisatie te vergroten.

Profile Dynamics® biedt inzicht in de onderliggende waardensystemen die mensen hanteren en die grotendeels hun denken en gedrag bepalen, maar dat is niet het enige. Het geeft tevens de mogelijkheid om deze praktisch te benutten. Een sleutel tot succes om de organisatie en de mensen die er werken beter op elkaar af te stemmen, de werksfeer te verbeteren en de organisatie op een hoger plan te brengen

Personal Coaching

Bij 2-Gather kun je terecht voor persoonlijke coaching om te werken aan de dilemma’s die jou afhouden van het maken van keuzes of je focus vertroebelen. Het is bewezen dat het gebrek aan focus het meest en direct  invloed heeft op je leven en welzijn.
Soms worden klanten verwezen door de werkgever maar evenzo vaak komen coachingsklanten uit eigen beweging bij 2-Gather om daar in een veilige, warme context aan de slag te gaan met een coachvraag. Met behulp van het values assessment starten we het onderzoek naar vanuit welke waarden je leeft en handelt. Dat kan middels het Personal Values Assessment van het Barrett Values Centre of met de Profile Dynamics® Persoonlijke analyse. Beide krachtige instrumenten die laten zien welke waarden mensen hanteren en wat hun voorkeur heeft op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken, samenwerking, verandering en leiderschap, en waarmee ze minder affiniteit hebben. De objectieve en neutrale testuitslag maakt dit inzichtelijk en bespreekbaar en helpt om persoonlijke wensen van medewerkers af te stemmen op de mogelijkheden en behoeften van de organisatie.

Boks-Coaching

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij leven in een maatschappij waar het hoofd -de ratio- vaak (nog) voorrang krijgt boven hart en buik- het gevoel. Of we voelen wel maar weten niet wat we ermee moeten doen. Coachgesprekken zijn behulpzaam maar het toevoegen van boks-coaching heeft bij veel klanten de doorbraak geleverd waarnaar zij al tijden op zoek zijn. Frustratie, onmacht of woede wordt gecontroleerd en in een veilige omgeving door middel van boksen aangegaan. De coach werkt altijd één op één met jou en heeft daardoor maximale aandacht voor jou in/en het proces. Uiteraard leer je hoe je de klap kunt uitdelen, hoe je functioneel de bullshit uit je lijf ademt en hoe je grenzen aangeeft en incasseert.

Juist bij mensen die nog nooit gebokst hebben zijn de resultaten vaak verrassend.  De coaching bestaat uit een korte intake (vaak telefonisch) waarna we op locatie, warming up doen, een aantal technieken leren en vooral hard met elkaar aan de slag gaan. Sportkleding is vereist en een handdoek en een fles water zijn onmisbaar.

De kosten voor een bokscoaching van 75 minuten bedragen € 75 euro excl btw maar inclusief gebruik van materiaal. Wil je boksen met jouw thema in ”de ring” , bel of mail dan snel voor een afspraak via de contactpagina of via 06-22242643   

Wacht niet langer. Boek jouw coaching vandaag!