Workshops & Teambuilding

Voor bedrijven

Een groep al of niet samenwerkende mensen vormt niet per definitie een team. Dat is wel vaak waar we naar streven in bedrijven ; teamwork. Maar wat is dat nu eigenlijk en welke talenten hebben we in huis en zetten we dan effectief in?  Durven we onze mensen in te zetten op hun talenten meer dan op hun functie-omschrijving?                                   

We maken samen een analyse van jouw team en kijken welke challenges er in het team zitten. Zijn we een topteam of een Bal-op-het-dak-team?  alle varianten kunnen aanleiding zijn voor een zinvol traject.

Hoe vergroten we de performance? door het vuur onder de mensen op te stoken of door het vuur in de mensen te ontsteken ? Bij 2-Gather geloven we in medewerkers en hun beste intenties maar dan wel volgend op een visie en transparante doelen en afspraken. Wij versterken het teamproces en daarmee de performance. We laten mensen kritisch kijken naar het eigen functioneren en maken met elkaar inspirerende plannen voor verandering en borging. In samenwerkingspellen en opstellingen wordt vaak snel helder hoe de hazen in jullie team (weg)lopen. Spel, plezier, ontspanning, reflectie, feedback. To be the best you want to be!

Boek nu jouw workshop of teambuilding