Leefstijlprogramma & teamchallenges

Voor bedrijven

” Een bedrijf zou meer aandacht moeten geven aan haar medewerkers dan aan haar klanten” 

Vitale en betrokken medewerkers verzuimen minder, herstellen sneller, zijn beter inzetbaar en meer bevlogen en halen soepeler de eindstreep. Een wezenlijk onderdeel daarvan is beweging.

Ruim 60% van de mensen is wisselend gemotiveerd om actief te bewegen en raakt teleurgesteld omdat ze het niet volhouden. Deze groep kent faalmomenten waardoor motivatie en eigenwaarde kunnen dalen. De drempel om meer te gaan bewegen wordt vervolgens alleen maar groter. Bedrijven zien onder andere hierdoor de uitvalpercentages toenemen. Met de aanpassingen in onze werkplekken als gevolg van Covid19 en remote werken zien we werk en privé in elkaarf overlopen. Dat is in die zin gunstig dat we dan kunnen werken aan een overall programma met individuele invulling.

 2-Gather ontwikkelt samen met jouw medewerkers een leefstijlprogramma dat past bij jullie purpose als bedrijf en bij jouw waarden als individu  De kracht van het programma zit hem in de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding vanuit 2-Gather. Met jouw team ontwikkelen we teamchallenges zodat samen bewegen ook blijvend stimuleert. Zo is het leefstijlprogramma van 2-Gather een perfecte invulling voor de vitaliteit van uw organisatie. U zult merken dat de betrokkenheid binnen uw organisatie toeneemt.

Ga nu aan de slag met jouw leefstijlprogramma of teamchallenge