Voor bedrijven

2-Gather zet zich via het vergroten van vitaliteit van de medewerkers in op de vitaliteit van de organisatie. Ben je als organisatie bereid om de keus te maken dat duurzame inzetbaarheid een essentieel onderdeel is van je kernwaarden? Durf je erin te geloven dat vitaliteit leidt tot betere en meer duurzame performance ? Wij helpen je in te zien hoe dat werkt en vervolgens hoe je dat borgt. Met behulp van complete trajecten of journeys, (voorafgegaan door) workshops; we ontwikkelen  vitaliteitsprogramma’s en zijn expert in team-en persoonlijke coachings.

Barret Values Centre

“We believe that cultural transformation begins with the personal  transformation of the leaders”

Op welk bewustzijnsniveau leef je je leven en voer je je dagelijks werk uit? Op welk bewustzijnsniveau opereer je als bedrijf of afdeling? Hoeveel krachtiger zal je connectie met jezelf en het bedrijf zijn als die waardes op elkaar aansluiten? We nemen je mee door de 7 levels of consciousness die Richard Barrett ontwikkeld heeft en maken inzichtelijk waar de winst zit als het gaat over een gewenste cultuur in organisatiewaarden.

Profile Dynamics®

Mensen motiveren is de sleutel tot succes in elke organisatie. Gemotiveerde medewerkers halen meer voldoening uit hun werk en zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Een belangrijke factor om mensen te motiveren is erachter komen wat hun drijfveren zijn. Profile Dynamics® heeft een online drijfverentest ontwikkeld om u hierbij te helpen. In een persoonlijk coachgesprek wordt de objectieve en neutrale uitslag van de drijfverenanalyse voorzien van een uitgebreide en persoonlijke toelichting.

Profile Dynamics® maakt drijfveren van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk.

Coaching, training en facilitering

Workshops & Teambuiling

Energie Management

Leefstijlprogramma & teamchallenges