Boks-coaching

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij leven in een maatschappij waar het hoofd -de ratio- vaak (nog) voorrang krijgt boven hart en buik- het gevoel. Of we voelen wel maar weten niet wat we ermee moeten doen. Coachgesprekken zijn behulpzaam maar het toevoegen van boks-coaching heeft bij veel klanten de doorbraak geleverd waarnaar zij al tijden op zoek zijn. Frustratie, onmacht of woede wordt gecontroleerd en in een veilige omgeving door middel van boksen aangegaan. De coach werkt altijd één op één met jou en heeft daardoor maximale aandacht voor jou in/en het proces. Uiteraard leer je hoe je de klap kunt uitdelen, hoe je functioneel de bullshit uit je lijf ademt en hoe je grenzen aangeeft en incasseert.

IMG_3621

Juist bij mensen die nog nooit gebokst hebben zijn de resultaten vaak verrassend.  De coaching bestaat uit een korte  intake ( vaak telefonisch) waarna we op locatie, warming up doen, een aantal technieken leren en vooral hard met elkaar aan de slag gaan. Sportkleding is vereist en een handdoek en een fles water zijn onmisbaar.

De kosten voor een bokscoaching van 75 minuten bedragen € 75 euro excl btw maar inclusief gebruik van materiaal. Wil je  boksen met jouw thema in ” de ring” , bel of mail dan snel voor een afspraak via de contactpagina of via 06-22242643 ( Pim van Beek)