Being on Mission Omdat Leiderschap een keuze is niet een formele positie

Wat is Being on Mission?

Een krachtig  leiderschaps programma gebaseerd op ‘de 10 principes van leiderschap en leven’ van Mark Mc Gregor, die bijdragen aan meer succes in jouw persoonlijke en professionele leven.

Leiderschap gaat voor ons over verantwoordelijkheid nemen en het creëren van jouw toekomst. Jouw set van fundamentele vaardigheden, kwaliteiten en principes vormen hiervoor de basis.
Heldere waarden en een visie geven je als leider en als mens een kompas om je te helpen de juiste weg te vinden.

 

Voor wie is Being on Mission?

Iedereen die meer regie wil over werk en leven is welkom om op een inspirerende en intensieve wijze in een kleine groep te werken aan persoonlijke ontwikkeling en meer geluk en succes.

In onze wereldwijd aangeboden leiderschapsprogramma’s bieden wij een leeromgeving waarin ieders persoonlijke ontwikkeling en reflectie centraal staan. Je ontdekt zelf en met elkaar hoe jij jouw energie anders kan inzetten om tot de voor jou gewenste duurzame verandering te komen.

 

 

Hoe werkt Being on Mission?

In een aangename en veilige omgeving en begeleid door ervaren facilitators/coaches werk je aan bewustwording en inzicht in hoe jij je talenten kunt inzetten als leider. Dit verbetert jouw inzicht in waar je naar toe wilt. Het helpt je de uitdagingen van leiden onder de knie te krijgen en zorgt voor verhoging van jouw effectiviteit in zowel professioneel als persoonlijk leven. Leiderschapsvaardigheden zijn namelijk niet allen bedoeld voor werk, ze zijn ook persoonlijk en kunnen in alle dagelijkse situaties toegepast worden.

Waarom Being on Mission?

Deze programma’s zijn gebaseerd op jarenlange wereldwijde expertise en ervaring, met als doel een betere kwaliteit van leven en werken.
Veel deelnemers onderschrijven deze methode en komen dan ook regelmatig terug.
De inzichten die je opdoet zijn toepasbaar in dagelijkse situaties zowel op het werk als privé.
De flexibiliteit in onze programma’s zorgt ervoor dat elk programma uniek is en effectief inspeelt op de behoeftes van jou, het team en/of de organisatie die deelneemt.

 

Vision X Camp

Daarnaast willen we je ook wijzen op ons Vision Quest Camp, speciaal voor jong volwassenen  tussen de 18-28 jaar. Voor jou , he vriend(in) wellicht of misschien voor je kids?

Still Have Questions?