Being on Mission

BOMDCC-SmallDe wereld om ons heen verandert constant en dat betekent ook iets voor jou, als mens en als leider. Het is niet eenvoudig om gezond, bevlogen en succesvol te blijven en mee te gaan met alle ontwikkelingen van deze tijd. Om collega’s, klanten en medewerkers te binden en te motiveren met een helder en inspirerend verhaal en daarin zelf het goede voorbeeld te blijven geven. En dan ook nog voldoende aan jezelf en je dierbaren toe te komen. We vertellen onszelf dat we geen enkele reden hebben tot klagen, en toch knaagt er iets.

Het kan anders, (nog) beter…maar hoe?

Onze ervaring is dat een paar dagen “uit je reguliere ritme” je ruimte geeft om te reflecteren en een antwoord te vinden op deze vraag. Dat maakt het tot een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Onze intensieve programma’s faciliteren een goed gesprek met jezelf op bijzondere locaties . Het echt even weg zijn uit je dagelijkse omgeving helpt je om helder krijgen van waar het voor jou echt om gaat, wat je te doen staat om dit te bereiken en tot duurzaam resultaat te komen.

Succes, materie en aanzien zijn prettig; en wat ontbreekt er dan nog? De manier waarop we ons leven hebben ingericht, is vaak stapsgewijs ontstaan en niet gebaseerd op een weloverwogen keuze. Ongemerkt zijn we in patronen gevallen en blijven dingen doen, omdat we ze nou eenmaal altijd zo gedaan hebben. Fundamenteel is daar ook niets mis mee.
Tot er een moment komt waarin we op zoek moeten of willen naar een manier om onszelf te (her)vinden in onze bestaande omgeving en bewustere keuzes te maken…om (nog) gelukkiger en succesvoller te kunnen worden.

Dit vraagt om zelfreflectie. Om lef. Om luisteren naar jezelf. Om eerlijke keuzes maken en de consequenties hiervan aanvaarden. Ben je klaar om patronen te doorbreken en keuzes te maken? Om meer te gaan doen wat je werkelijk belangrijk vindt? En zo te worden wie je wilt zijn?

Dan kun je in ons programma een stap zetten om je waarden en visie helder te krijgen, belemmeringen te trotseren en zo de gewenste verandering vorm te geven.

Hiernaast zie je de aankomende data voor onze Being on Missionprogramma’s 2019 (bijna vol dus als je snel bent heb jij nog een plekje!) en 2020.  Daarnaast willen we je ook wijzen op ons Vision Quest Camp, speciaal voor jongeren tussen de 18-28 jaar. Voor jou wellicht of misschien voor je kids?

check onze website meteen : beingonmission.eu