Wat is sportvasten?

Een blijvend fitter, slanker en vitaler lichaam in slechts 10 dagen!

Sportvasten is een unieke krachtige methode gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling. Het zorgt voor een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding. Deze omschakeling wordt bereikt met het toepassen van een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten. Het lichaam wordt hierdoor zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet weet te halen en minder uit suiker. Sportvasten zorgt voor afname van overtollig vetweefsel en vermindert de behoefte aan suiker. Je lichaam kan meer energie produceren, waardoor bijvoorbeeld vitaliteit, concentratievermogen en sportprestaties verbeteren.Na een sportvastenkuur van slechts 10 dagen ervaren vrouwen gemiddeld een duurzaam gewichtsverlies van 2-4 kg en een afname van de buikomtrek van 2-4 cm! Bij mannen is dit gewichtsverlies gemiddeld 3-6 kg en vermindert de buikomtrek gemiddeld 3-6 cm. De resultaten kunnen per persoon verschillen en hangen onder meer af van het uitgangsgewicht.

Slechts 30 minuten per dag

Sportvasten is geen dieet maar een sportieve trainingsmethode. Het gaat niet om heel veel sporten of heel lang. Slechts 30-45 minuten per dag is genoeg. De vastenkuur en de sup- plementen doen de rest. Sportvasten staat voor een unieke kuur die in slechts 10 dagen de stofwisseling zodanig beïnvloedt, dat jij je blijvend fitter, slanker en vitaler voelt. Belangrijk is dat de sportvastenkuur op maat wordt afgestemd . Professionele begeleiding is daarbij erg belangrijk. Pim van Beek, gediplomeerd sportvastencoach, is hierin gespecialiseerd en zorgt voor een verantwoorde en uitgebalanceerde sportvastenkuur. Door deze persoonlijke begeleiding is men er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en het maximale resultaat wordt bereikt.Na de kuur van 10 dagen is het eenvoudig om de resultaten vast te houden. Gewoon lekker door blijven sporten, terwijl de behoefte aan koolhydraten, oftewel suikers, meestal sterk verminderd is.

Heeft u belangstelling voor de sportvastenkuur of wilt u meer weten neem dan contact op met Pim van Beek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>