Voor particulieren

Werken is meer dan alleen maar geld verdienen. Werken kan een doel geven en een bron zijn van energie en voldoening. Zeker nu we met zijn allen langer moeten doorwerken is het belangrijker dan ooit om plezier te halen uit je werk. Bovendien leveren passie en enthousiasme persoonlijk voordeel op. Als bevlogen mens toon je jezelf vriendelijker, zorg je voor beter persoonlijke resultaten, ben je meer trouw aan jezelf en maak je minder ongelukken of fouten. Je eigenwaarde is de belangrijkste waarde waaraan je wilt werken. Vitale mensen kunnen meer aan, ervaren minder negatieve stress, zijn beter gemotiveerd en beschikken over een sterker immuuunsysteem. Voer je energienivo op want energie is de essentie van je leven.

De manier waarop organisaties opereren verandert snel: 24/7, digitalisering, globalisering en nieuwe concurrenten die dwingen tot transformatie in denken en doen van organisaties en professionals.Wendbaarheid, ook wel agility genoemd, is daarbij de crux.Om wendbaar en alert te zijn, implementeren veel organisaties agile en lean werken. Zelfsturende teams, coachende managers, wekelijkse scrummeetings, etc. gaan zorgen voor de gewenste omslag in werken en samenwerken. Managers werken minder top-down en meer faciliterend, professionals stellen zich minder afhankelijk op en pakken de eigen regie. We leggen het fundament voor lef, creativiteit en ondernemerschap bij managers en professionals. We maken mensen bewust van hun talent en potentieel en wat zij daar zelf mee willen, dat is de basis voor een agile organisatie.


 

ProfileDynamics logo sep2013Waarom doen mensen zoals ze doen? Wat drijft hen? Als we die vraag kunnen beantwoorden hebben we een belangrijke sleutel in handen om mensen te motiveren, ze meer voldoening te geven in hun werk, de sfeer te verbeteren en hun betekenis voor de organisatie te vergroten.

Profile Dynamics® biedt inzicht in de onderliggende waardensystemen die mensen hanteren en die grotendeels hun denken en gedrag bepalen, maar dat is niet het enige. Het geeft tevens de mogelijkheid om deze praktisch te benutten. Een sleutel tot succes om de organisatie en de mensen die er werken beter op elkaar af te stemmen, de werksfeer te verbeteren en de organisatie op een hoger plan te brengen