Voor bedrijven

2-Gather zet zich via het vergroten van vitaliteit van de medewerkers in op de vitaliteit van de organisatie. Ben je als organisatie bereid om de keus te maken dat duurzame inzetbaarheid een essentieel onderdeel is van je kernwaarden? Durf je erin te geloven dat vitaliteit leidt tot betere en meer duurzame performance ? Wij helpen je in te zien hoe dat werkt en vervolgens hoe je dat borgt. Middels complete trajecten of journeys, middels workshops en vitaliteitsprogramma’s, middels team-en persoonlijke coachings.

2-Gather & Barrett Values Centre

“We believe that cultural transformation begins with the personal  transformation of the leaders”

Op welk bewustzijnsniveau leef je je leven en voer je je dagelijks werk uit? Op welk bewustzijnsniveau opereer je als bedrijf of afdeling? Hoeveel krachtiger zal je connectie met jezelf en het bedrijf zijn als die waardes op elkaar aansluiten? We nemen je mee door de 7 levels of consciousness die Richard Barrett ontwikkeld heeft en maken inzichtelijk waar de winst zit als het gaat over een gewenste cultuur in organisatiewaarden.

2-Gather & Talentboosters

Canvas-Me® is het ‘canvas’ waarop jouw verhaal tot leven komt. Het vertelt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het is de basis voor je persoonlijk businessplan op een A4.                          De gedachte achter het maken van je Canvas-Me® is dat je gelukkiger bent en meer impact hebt als je werk doet dat aansluit bij je innerlijke waarden, drijfveren en verlangens. Hiervoor is zelfonderzoek en zelfinzicht nodig. Je verhaal vormt zich door het aandacht te geven en het te delen met anderen. Met je Canvas-Me® ontdek je waar je talent ligt, maak je je focus scherp en creëer je een kompas voor wat jij belangrijk vindt in je leven en in je werk. Dit is niet zomaar een invuloefening. In onze programma’s neem je op een pragmatische manier de tijd, rust en ruimte die hiervoor nodig is.

De Talent Boost vormt het basisprogramma en bestaat uit vier dagen verspreid over zes weken. De tijd tussen de dagen wordt benut voor gerichte opdrachten, uitwerking en reflectie. Aan het eind van het programma heb je helder overzicht en inzicht in je talenten, drijfveren en ambities. Ook heb je een concreet plan om je doelen en ambities te realiseren.

2-Gather & Profile Dynamics®

Mensen motiveren is de sleutel tot succes in elke organisatie. Gemotiveerde medewerkers halen meer voldoening uit hun werk en zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Een belangrijke factor om mensen te motiveren is erachter komen wat hun drijfveren zijn. Profile Dynamics® heeft een online drijfverentest ontwikkeld om u hierbij te helpen. In een persoonlijk coachgesprek wordt de objectieve en neutrale uitslag van de drijfverenanalyse voorzien van een uitgebreide en persoonlijke toelichting.

Profile Dynamics® maakt drijfveren van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk.